Dags att tänka om
kring din utemiljö?
Vi hjälper dig!

Att skapa en utemiljö för en bostadsrättsförening eller fastighetsägare kräver att man tänker på ett visst sätt.  det är inte en offentlig miljö men inte heller riktigt privat utan någonting lite mitt emellan. Det ska vara vackert och mysigt men också praktiskt och funktionellt. Och det ska gärna finnas något roligt för människor i alla åldrar. Hur gör man för att lyckas med det egentligen? Jo, man tar hjälp av någon med rätt kunskap.

På Mark & Miljö har vi lång erfarenhet av att både designa, anlägga, renovera och sköta utemiljöer hos både små och stora bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare. Vi är också specialister på att skapa trygga och hållbara utemiljöer ovanpå underjordiska garage, något som kräver särskild kunskap och kompetens.
På Mark & Miljö erbjuder vi hjälp med alltifrån renovering av utemiljöer till att skapa helt nya gårdar och grönområden. Tre vanliga anledningar till att man hör av sig till oss är:

  1. Man har ett underjordiskt garage som börjat läcka in och som nu behöver renoveras. I samband med detta behöver även grönytorna som vilar på garagets bjälklag göras om helt och anpassas efter samtidens krav.
  2. Man behöver modernisera sin gård utifrån nya förutsättningar som att fler har lådcyklar eller vill kunna källsortera i ett fräscht och modernt miljöhus.
  3. Man vill fräscha upp befintlig utemiljö så att den bibehåller sitt värde och fortsätter att vara attraktiv, trygg och säker även i framtiden.

Behöver du hjälp med någonting som rör din bostadsrättsförenings utemiljöer? Tveka inte att höra av dig till oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster i allmänhet eller har ett specifikt uppdrag kring något som rör utemiljöer eller underjordiska garage? Hör av dig till oss via formuläret här intill, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Varmt välkommen till Mark & Miljö!