Underjordiskt garage
som läcker?
Vi tar hand om det!

Underjordiska garage åldras och behöver ses över med jämna mellanrum. Misstänker du dessutom att det läcker är det verkligen dags att ta tag i problemet.

På Mark & Miljö har vi stor erfarenhet av att renovera underjordiska garage med allt vad det innebär. Hör av dig till oss så kommer vi ut till dig och din bostadsrättsförening eller ditt fastighetsbolag för en första kostnadsfri besiktning. Om vi bedömer att problemen behöver åtgärdas och du och dina medbeslutare vill arbeta vidare med oss utarbetar vi en projektplan för hur vi ska få ditt garage torrt, funktionellt och levande. I samband med renoveringen vill nämligen de allra flesta också förnya sin utemiljö, inte minst den som vilar på garagetaket – något som kräver särskild kunskap.

Exempel på vad vi tittar på:
  • Fuktgenomslag och missfärgningar på väggar, tak och golv
  • Sprickbildning och karbonatiseringen av betongkonstruktionen
  • Synlig och korroderad armering

Danny Persson

Entreprenadchef/anläggning
040- 31 44 10

Per Hansson

Arbetsledare/anläggning
040-31 44 07

Björn Nyman

Arbetsledare/anläggning
040-31 44 13

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster i allmänhet eller har ett specifikt uppdrag kring något som rör utemiljöer eller underjordiska garage? Hör av dig till oss via formuläret här intill, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Varmt välkommen till Mark & Miljö!