Få hjälp

Oavsett om du sitter i styrelsen för en bostadsrättsförening eller äger flerfamiljshus, vet du att det krävs en hel del jobb för att hålla de gemensamma ytorna i gott skick. Vi på Mark & Miljö kan hjälpa till med det mesta som rör din utemiljö – inklusive läckande underjordiska garage. Scrolla ner och titta själv!

Dags att tänka om
kring din utemiljö?

Att skapa en utemiljö för en bostadsrättsförening kräver att man tänker på ett visst sätt. Det är inte en offentlig miljö men inte heller riktigt privat utan någonting lite mitt emellan. Hur gör man för att lyckas med det egentligen?
Svar: man tar hjälp av någon med erfarenhet.

Läs mer

Underjordiskt garage som läcker?

Underjordiska garage åldras och behöver ses över med jämna mellanrum. Misstänker du dessutom att det läcker är det verkligen dags att ta tag i problemet.

Läs mer

Inget cykelgarage?

Att cykla är ett härligt sätt att ta sig fram. Men vad gör man som bostadsrätt när gården svämmar över av cyklar i alla dess former och färger? Man låter oss skissa fram en modern lösning, såklart!

Läs mer

DAGS FÖR MILJÖHUS?

Behöver din BRF förändra och förnya ert sätt att ta hand om sopor och avfall? Vi hjälper dig gärna att projektera och bygga alltifrån enkla miljöstationer till kompletta miljöhus.

Läs mer

DAGS ATT SE ÖVER LEKMÖJLIGHETERNA?

En levande gård erbjuder aktivitet till boenden i alla åldrar. Till exempel så projekterar och anlägger vi flera olika sorters lekplatser och hjälper dig att se över säkerheten på befintliga lekytor.

Läs mer

DAGVATTENHANTERING

I vårt projekteringsarbete ingår även att komma med lösningar för dagvattenhantering i form av till exempel svackdike, fördröjningsmagasin, regnbädd och gröna tak. 

Läs mer

Dags att beskära träd och buskar?

Träd och buskar behöver beskäras med jämna mellanrum, allt för att främja tillväxten och hålla buskarna täta och fina. När exakt på året som beskärningen ska ske beror på vilken växt vi har att göra med, men det där behöver inte du håller reda på. Om du anlitar oss, det vill säga.

Läs mer

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster i allmänhet eller har ett specifikt uppdrag kring något som rör utemiljöer eller underjordiska garage? Hör av dig till oss via formuläret här intill, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Varmt välkommen till Mark & Miljö!