Våra tjänster

Vår kompetens kan delas in i fyra olika delar: projektering, anläggning, service och skötsel. Vissa av våra kunder anlitar oss till alltihop andra bara till vissa delar. Oavsett hur omfattande just ditt projekt är kan du känna dig trygg med att jobbet vi utför är enligt alla konstens regler. Vi lämnar aldrig något åt slumpen och väljer alltid kvalitet och långsiktighet framför snabba lösningar. Vår erfarenhet säger oss nämligen att både din ekonomi och allas vår miljö tjänar på det i längden.

Projektering

Varje nytt projekt börjar med en projektering, det vill säga en analys av vad du som kund är ute efter, hur förutsättningarna ser ut och vilka begränsningar som finns. Inga idéer alls? Ingen fara! Vi ser det som vårt uppdrag att tänka åt våra kunder, både kortsiktigt och långsiktigt och med såväl funktionalitet och hållbarhet som estetik och trivsel för ögonen.

Läs mer

Anläggning

Anläggning är ett samlingsnamn för många olika sorters arbeten som vi utför i samråd med dig. Ibland sker de isolerat som väl avgränsade projekt och ibland är de en del av en större helhet som vi projekterar.

Läs mer

Service

Alla gårdar kräver regelbundet underhåll för att vara trygga, trevliga och funktionella. Snickerier ska underhållas, snubbelkanter lagas, utomhusbelysning och utemöbler sättas på plats eller tas om hand. Allt sådant och mycket mer kan vi på Mark & Miljö hjälpa dig med. Snabbt dessutom.

Läs mer

Skötsel

En utemiljö är inte något statiskt, hur lättskött den än må vara. Vi och våra trädgårdsmästare hjälper dig därför gärna med den skötsel som behövs för att se till att växter, träd, buskar och gräsmattor både mår bra och ser bra ut.

Läs mer

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster i allmänhet eller har ett specifikt uppdrag kring något som rör utemiljöer eller underjordiska garage? Hör av dig till oss via formuläret här intill, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Varmt välkommen till Mark & Miljö!