REFERENSOBJEKT #3

Cykelgarage, bilgarage och upprustning av HSB Brf Henriksdals utemiljö

Beställare:
HSB Brf Henriksdal

Uppdrag:
Tillgodose föreningens behov av låsbara cykelgarage och skapa en lösning på rådande brist på parkeringsplatser. Därefter – att rusta upp befintlig utemiljö vilket resulterade i nya bersåer, uppfräschade grillplatser, nya plattgångar, nya planteringar och en upprensning bland träd och buskar. Utöver detta – korrigering av befintliga fel på utemiljön. Summa summarum: projektering och totalentreprenad.

Arbetet påbörjades sommaren 2013 och delades upp i tre etapper. Allt stod klart vid årsskiftet 2015/2016.

Vårt arbete med HSB Brf Henriksdal visar prov på många av våra kompetenser. Det började som ett skötseluppdrag men växte sedan till att omfatta både nybyggnationer och renovering och korrigering av den befintliga utemiljön, som trots att den var att betrakta som nyrenoverad både såg trist ut och hade brister. Tidigare var det onödigt mycket betong och sten som vi trollade bort med jord, gräs och levande rabatter. Det går faktiskt hur bra som helst att förena form och funktion när det kommer till utemiljöer.

Vill du veta mer om hur vi arbetar och vad vi kan göra för dig? Hör av dig till oss via formuläret längst ner på sidan, så kontakta vi dig!

 

”Vi är väldigt nöjda och andra som kommer hit brukar ge oss beröm för våra fina gårdar. ”/Ronny Petersson, sekreterare i HSB Brf Henriksdal

Dubbla garagelängor med sammanlagt 90 parkeringsplatser fick lösa bostadsrättsföreningens parkeringsbekymmer.

Föreningen fick nya fina låsbara cykelgarage.

Vi på Mark & Miljö byggde nya kallmurar och tog bort stenen som hade fyllt rabatterna till förmån för blommor och buskar.

Hör av dig!

Vill du veta mer om våra tjänster i allmänhet eller har ett specifikt uppdrag kring något som rör utemiljöer eller underjordiska garage? Hör av dig till oss via formuläret här intill, så kontaktar vi dig så snart vi kan. Varmt välkommen till Mark & Miljö!